Kontakt/Info – Historie

Landis Figur Granit v/billedhugger John Landis har siden 1995 produceret skulpturer og brugskunst til kunder der ønsker noget individuelt og særpræget.
Samarbejdet er essensen af det af kunden ønskede udtryk og betydning, som giver produktet den endelige udformning.

Skulpturer og brugskunst af billedhugger John Landis står overalt i Danmark. I Norge, Sverige, Frankrig, Tyskland og Schweiz også.

Offentlig tilgængelige steder er skulpturer på:

- Frederikssund Gymnasium
- Frederikssund Privatskole
- Samvirkende Menighedsråd, Vanløse
- Betaniahjemmet, Frederiksberg
- Krogstrup Kirke (Bænke)
- Skibby Hovedgade ved Ishuset og Turistbureauet
- Andelsboligforeningen Skovhaven, Værløse
- Stenløse Kirke

Landis Figur Granit anvender granit fra hele verden. Fortinsvis det nordiske. En vigtig detalje i et havemiljø er at materialerne har et samspil.

I en japansk inspireret have kan der bruges portugisisk, indisk og kinesisk granit og selvfølgelig også den nordiske granit.
I en engelsk inspireret have er der sandsten og kalksten der foretrækkes. Også her er der plads til den nordiske granit.

Landis Figur Granit leverer natursten, lige så store som materiel og adgangsveje tillader, til din have. Kæmpesten danner spændende nye miljøer og rumopdeling.
En vigtig ting ved at placere en sten, er at finde dens udstrålingspunkt. Det er noget svært definerligt, men det vil du opleve og du vil til en hver tid glæde dig over energien.

Landis Figur Granit anlægger også gravsteder. "Stenen", belægning, lyssten, siddesten, plantesten, fuglebade og pyntesten.
Gravsten der er tilhuggede eller ganske enkelt "en sten fra marken".